MENÜ
 • Még két hónap kell

  Az elhunyt fiú ügyvédje tagadja, hogy Sage megpróbált volna véget vetni életének. A nyomozás azonban még tart, a toxikológusok biztos eredményt csak két hónappal későbbre ígértek.

  Az egész sztárvilágot megrázta, amikor kiderült, hogy Sylvester Stallone elsőszülött fia, Sage elhunyt. Hirtelen halála azért is váltott ki döbbenetet, mert semmi nem utalt a közelgő tragédiára. A Los Angeles-i rendőrség természetesen azonnal vizsgálatot indított, a férfi lakását is megvizsgálták, arra azonban semmi nem utalt, hogy agresszió, vagy bármilyen bűncselekmény áldozata lett.

  A nyomozás jelenlegi állása szerint több üresen álló gyógyszeres dobozt is találtak az ágya mellett, amelyből arra lehet következtetni, hogy öngyilkosságot kísérelt meg gyógyszeres túladagolás által. Az elhunyt fiú ügyvédje azonban egyértelműen tagadja, hogy Sage megpróbált volna véget vetni életének. A nyomozás azonban még tart, a toxikológusok biztos eredményt csak két hónappal későbbre ígértek.

  Sage Sylvester első házasságából született, Sasha Czaktól, akivel a színész tíz évig élt együtt és 1985-ben váltak el egymástól. Sage Stallone édesapja több filmjében is játszott, az 1990-es Rocky V-ben és a ’96-os Daylight – Alagút a halálba című műben is feltűnt. A szülők a halálhírre összeomlottak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon