MENÜ
 • McQueen ősz/tél 2013 férfi

  Óriási sikerrel debütált az Alexander McQueen ház férfi kollekciója Londonban.

  Az Alexander McQueen ház megtartotta első férfi bemutatóját Londonban tegnap délután. Mérnöki pontossággal lesimított frizurával, és műanyag maszkokban jelentek meg a modellek a kifutón, amitől az egész bemutató kapott egy rendkívül plasztikus, szoborszerű légkört. A show különleges élmény a magyar közönség számára, hiszen egy magyar fiú, Cseke Botond is felbukkan Sarah Burton tervező  kreációiban.

  A McQueenre védjegye, a gótikus elegancia most is esszenciálisan jelen volt szinte minden darabban, néhol szignifikánsan, néhol a részletekbe bújtatva. Az elképesztő részletességű és finomságú ólomüveg mintázatú anyagok a testet templommá formálják, aminek oltárán adózik mindenki, aki McQueent visel.

  Felforgatja a Savile szabályokat, veszi a bársonyt és a hajszál csíkozatot és szétmázgálja a szélrózsa minden irányába. Mintha csak egy robbanás, egy elementáris erő formálta volna a kusza vonalakat a hegyes, hosszú gallérok pedig megmutatják a direktívákat.

  Kontrasztos panelek és fény-árnyék játék variáció, a szélles vállak feminizálása a pagoda ívekkel mind-mind feledhetetlené teszik a ruhákkal való találkozást. Néhány pillanatra akár egy Dick Tracy filben is érezhetnénk magunkat, vagy egy régi gangster filmben, de mikor a piros szinte éget a feketére simulva, akkor rájövünk, hogy ez inkább a Sin City.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon