MENÜ
 • McCartney nem hibáztatja John Lennon özvegyét

  McCartney szerint aki igazán felelős a történtekért, az sokkal inkább Allen Klein, a menedzserük, aki 1967-ben váltotta Brian Epsteint.

  A The Guardian nemrég a Beatles egykori énekesével készített interjút és a beszélgetés során sikerült régi sérelmeket, konfliktusokat is érinteni. Ezek közül talán mind a mai napig az egyik legmarkánsabb John Lennon és felesége, Yoko Ono esete. Évtizedek óta tartja magát az az elképzelés, miszerint a feleségnek nagy szerepe volt abban, hogy John eltávolodott az együttestől és barátaitól.

  Paul McCartney most azonban a riporter kérdésére ezt a közkeletű vélekedést egyértelműen tagadta. “Semmiféleképpen sem miatta szakítottak” a srácok, állítja az énekes. “Nem ő bomlasztotta fel a csapatot, a csapat magától bomlott fel.

  “Jött Yoko és kisugárzásával, egyedi stílusával, nem szokványos nézeteivel nagyon vonzóvá vált John szemében, megmutatta, hogy létezik másik út is. Egy olyan út, ami aztán nagyon tetszett neki.” McCartney szerint aki igazán felelős a történtekért, az sokkal inkább Allen Klein, a menedzserük, aki 1967-ben váltotta Brian Epsteint.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon