MENÜ
 • Mától új időszámítás az RTL II-n!

  Számos új, csak az RTL II-n látható saját gyártású műsorral, visszatérő hazai kedvencekkel, valamint sorozatpremierekkel indul az RTL II megújult műsorstruktúrája!

  A délutánt továbbra is a telenovellák uralják, 14 órától folytatódnak a kedvenc sorozatok: Csók és csata, A végső akarat és a Több mint testőr. Mától minden hétköznap 17 óratól két hazai sorozattal jelentkezik az RTL II, először a Barátok közt előző esti epizódjai láthatók, majd 17:30-tól szintén hétfőtől-péntekig egy másik népszerű sorozat, a Szeress most! tér vissza a képernyőre.

  A főműsoridőt a Vacsoracsata vezeti fel 18:30-kor, majd 19:30-kor az RTL II már közkedvelt műsorai mellett két új produkció is jelentkezik: hétfőn Legyen Ön is Milliomos!, kedden a vasárnapi Heti Hetes ismétlése, szerdán Forró nyomon Máté Krisztával. Csütörtök este pedig új sajátgyártású műsor jelentkezik, a Gazdálkodj okosan. Egy heti magazin, amely nehéz helyzetben lévő családok bemutatásával konkrét segítséget, gazdasági és életvezetési tanácsokat, túlélési stratégiákat vázol fel. Pénteken pedig Istenes Bence műsorvezetésével indul a Péntektől péntekig, amely az elmúlt hét nap legérdekesebb témáival foglalkozik.

  Ma este indul és aztán minden hétköznap 20:30-tól látható Segítség, bajban vagyok! Az ügyvéd/pszichológus válaszol címmel egy új konstruált reality, amely két fontos probléma halmazzal foglalkozik: jogi esetekkel és pszichológiai szempontból érdekes helyzetekkel. Akik már megszerették a Gyanú árnyékában produkciót, ezt is biztosan nézni fogják, ugyanis itt a fordulatos dokureality történeteken túl, a nézők igazi szakemberek, jogászok és pszichológusok elemzését, tanácsadását, útmutatását is láthatják majd. A műsor tehát nemcsak szórakoztató, izgalmas, de informatív is lesz. A mai adás több fiatalt értintő jogi kérdéssel is fogalkozik. Egy 16 éves lány modell szeretne lenni, ahogy az gyakran előfordul egy fotózáson meztelen képek is készülnek róla. A lány akarata ellenére ezek nyilvánosságra kerülnek, az ügyvéd válaszából kiderül, hogy vajon lekerülhetnek-e valaha a képek a világhálóról.


  21:30-tól sikersorozatok jönnek, amelyek között több országos televíziós premiert is kínál az RTL II nézőinek. Hétfőn Nyomtalanul, majd kedden Homeland-A belső ellenség. Magyarországon először az RTL II tűzi műsorára az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozatát. Ha szerda, akkor Dallas. Az első sorozat vetítése után, hamarosan az RTL II-n lesz először látható a második évad. Csütörtökön és pénteken A mentalista egy-egy epizódja kerül képernyőre. Szombaton 18 órától Bud Spencer főszereplésével indul egy könnyed 2010-es olasz krimisorozat, a Nincs kettő séf nélkül, csak az RTL II műsorán.

  22:30-tól minden hétköznap a sorozatrajongók legnagyobb örömére két órával az RTL Klubos sugárzás után következik a Barátok közt. Az új kínálatból az RTL II Híradó sem hiányozhat, a jól megszokott 23 órás kezdéssel várja a nézőket minden hétköznap.

  A sztárok pedig már javában gyakorolnak, ugyanis március 9-én indul a Szombat Esti Láz legújabb évada.

  További információ: www.rtl2.hu

  Forrás: RTL Sajtóklub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon