MENÜ
 • Máté Kriszta kedvence Jockey Ewing

  Magyarországon először a Dallas 2. évfolyama az RTLII-n

  Április 12-től minden péntek este 20:30-tól sugározza az RTLII a Dallas második évadát.

  Tavaly augusztusban óriási várakozás előzte meg a magyarországi premiert, az első két évadnyitó epizód a 18-49 korosztály körében a legnézettebb két műsor volt szerda este (az első rész 28,5%-os, a második 33,6%-os közönségarányt ért el), de a teljes évadra is átlagosan 830 ezer ember volt kíváncsi a teljes lakosságból.

  Az USA-ban 2011 nyarán debütált a Dallas első évada, amelyben a régi nagy öregek; Larry Hagman (Jockey), Patrick Duffy (Bobby) és Linda Gray (Samantha) mellett fiatal színészek, az új generáció vitték tovább a kilencvenes években abbahagyott történetet.

  A gyerekek felnőttek, de a Ewing név továbbra is egyet jelent az olajjal és a harccal a hatalomért. Christopher és John Ross, ahogyan Bobby és Jockey, ők is nagyon különbözően képzelik el az olajvállalat vezetését.
  A Dallas 2. évadában búcsúzunk el végleg a Jockey Ewingot évtizedeken át megformáló Larry Hagmantől is, aki halála miatt már nem tudta befejezni a sorozat forgatását.

  Máté Kriszta gyerek volt még, amikor a Dallas Magyarországon először került képernyőre.

  “Nem nagyon néztem sorozatokat, mert sajnos valahogy sosem volt rá időm. Ha néztem is TV-t, akkor is inkább a hírműsorokat. De a Dallas kivétel volt. Azzal kapcsolatban képben kellett lenni. Nagyon kedveltem a Jockeyt megformáló Larry Hagmant. Őszintén szólva mindig is érdekelt egy olyan ember sorsa, aki majdnem az egész életét egy másik ember bőrébe bújva éli. Hol végződött Larry Hagman és hol kezdődik Jockey Ewing? Sajnálom, hogy ezt a kérdést tőle már nem kérdezhetem meg. De egy okkal több, hogy megnézzem majd a róla készült utolsó képkockákat, ahol egyszerre volt Jockey és Larry….”

  Forrás:  Sajtóklub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon