MENÜ
 • Maszkban randiznak a japánok

  "Szerencsére nagyon sok geek van ebben a városban."

  Japán hosszú évek óta az a hely, ahol annyi őrültséget találnak ki, hogy szinte már fel sem tűnik senkinek. Talán pont ezért szinte meg sem lepődünk a legújabb ötletükön. Péntek este Észak-Tokióban néhány vállalkozó kedvű fiatal, jobban mondva “geek” rapidrandizni ment. A rapidrandi lényege,  egy meghatározott időn belül minden ellentétes neművel lebonyolítasz egy randit  a helyszínen. Ez az idő általában öt perc szokott lenni, ami pont elég arra, amire kell, vagyis hogy eldöntsd, érdekel-e jobban az illető. Az eredményeket az este végén összesítik és minden olyan esetben, ahol kölcsönös érdeklődés áll fenn, odaadják a pár mindkét tagjának a további ismerkedéshez elérhetőségeket.

  A japán fiataloknak ez azonban nem volt elég, ha csak ennyiről lett volna szó, talán el sem mentek volna. Ők kitalálták, hogy mindezt rajzfilmfigurák maszkjaiban vigyék végig. Úgyhogy a 15 fiú és ugyanennyi lány péntek este beöltözött. Ki-ki magára öltötte a kedvenc Pokémon, vagy éppen Micky Mouse maszkját és mögé bújva vágott neki az ismerkedésnek.

  De miért is jobb ez, mint egy “hagyományos” rapidrandi? A résztvevők saját bevallásuk szerint így sokkal könnyebben el tudták engedni magukat, kötetlenebbül tudtak társalogni a velük szemben ülőkkel. A szervezők állítása szerint meg is érte az este szervezése: “Szerencsére nagyon sok geek van ebben a városban.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon