MENÜ
 • Másfél milliárd értékű arany az elhunyt pincéjében

  Óriási vagyont örököltek az elhunytak után, aki titkolta, hogy gazdag.

  Valóságos sokkba esett a kaliforniai nő, akit azért keresett fel a hivatal, mivel egy vagyont örökölt hozzátartozójától. Szám szerint 7,4 millió dollárt, vagyis másfél milliárd forintot. A nőt már csak azért is döbbentette meg a vagyon, mivel az lehunyt hozzátartozóról egészen addig nem is tudott.

  Éppen ez volt a rendőrség problémája is, akik több hónapok keresztül folytattak családfakutatásokat, hogy megtalálják a legközelebbi élő rokonát a különleges elhunytnak, akinek vagyonáról senki sem tudott. A többmillió dollárnyi összeget a férfi mellesleg aranyrudakban tartotta pincéjében.

  Az aranyrudak átadásával hosszú történet ér véget a hatóságok számára, mely még az év elején kezdődött el, mikor egy nevadai negyed szomszédsága furcsa szagokról panaszkodott, mely a rég nem látott férfi házából áradt. Így találták meg a rendőrök a szerencsétlen holttestét, majd követve a hivatalos eljárást kitakarították a házat, hogy azt árverésre bocsássák.

  A takarítás közben viszont az egyik “könyvek” felirattal jelölt dobozban nem éppen könyveket találtak, hanem aranyrudakat és aranyérméket. A rudak között volt, amely még 1872-ből származott. Volt, amelyet Mexikóban, Angliában, Ausztriában és Dél-Afrikában öntöttek formába. Az aranykészlet mellesleg biztonságos csomagolásban volt védve az esetleges viszontságok elől.

  A férfiről senki sem tudta, hogy milliomos. Habár saját pénzügyi tanácsadóval rendelkezett, mégis az átlagamerikaiak életét élte.

  Miután a rendőrség nyilvánossá tette a zsákmány értékét, emberek hada jelentkezett, hogy ők az elfeledett magányos milliomos rokonai.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon