MENÜ
 • Marsalkó Dávid: “Már a repülőjegyem is megvolt, hogy egy fénymásolóban dolgozzak Bristolban”

  A siker soha nem jön könnyen, különösen igaz ez Marsalkó Dávidra, aki ma már a Halott Pénz frontembereként teltházas koncerteket ad, de volt idő, amikor a repülőjegyét is megvette, hogy egy angliai fénymásoló üzemben dolgozzon.

  Marsalkó a VIASAT3-on futó Lakástalkshow ma esti adásában arról is mesélt, milyen érzés volt évekig úgy zenélni, hogy senki nem hitt benne.

  Hosszú út van a Halott pénz mögött, nagyon sokáig nem hallgatott senki és tulajdonképpen csak magamnak csináltam. A munkámban sem találtam a helyem, ezért komolyan gondolkoztam azon, hogy abbahagyom a zenélést és Bristolba költözöm, hogy egy fénymásolóban dolgozzak, Már a repülőjegyem is megvolt” – mesélte Lovász László műsorvezetőnek.

  marsalko-david_1

  A nehézségek ellenére Dávid folyamatosan kereste az útját, és azt is tudta, mit akar mindenképpen elkerülni.

  Rettegtem attól, hogy 40 évesen depressziós és alkoholista leszek, mert nem egy ilyet láttam magam körül. Ezért kezdtem el keresni az utam. Mindig arra törekedtem, hogy én ne legyek ilyen, rengeteg dolgoztam, és igyekeztem rendesen csinálni a dolgaimat” – mondta.

  A siker sem egyik pillanatról a másikra jött el. Bár akkor már ismert volt, és a rádiók is játszották a számait, Dávid végül 2013-ban, a harmadik lemez bemutatója után érezte azt először, hogy tényleg megtörtént a nagy változás. Azóta viszont nincs megállás.

  „A jelenlegi tempó nagyon ki tud minket égetni, hihetetlen magas lett az ingerküszöbünk. Ha egy hónapig nincs koncert, akkor szinte depresszió közeli állapotba kerülünk. Olyan pörgős az életünk, hogy ami márciusban történt, az olyan, mintha két éve lett volna” – mondta.

  Marsalkó Dávid egy élményre viszont biztosan élete végéig emlékezni fog.

  „Egyszer elvittem édesanyámat egy Halott Pénz koncertre, ahol 11 ezer ember hallgatott minket. Nagyon megható és fontos pillanat volt, az ott készült fotó azóta is a falamon van. Végre meg tudtam neki mutatni, hogy megérte az a sok-sok átdolgozott óra, amikor még ültem a gép előtt, és próbáltam a dalaimat összerakni” – mondta.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon