MENÜ
 • Markoló szállította kórházba a négymázsás férfit

  Nem volt egyszerű a 245 kilósra hízott Michaelt eljuttatni a kórházba. Egy tűzoltónak csákánnyal kellett kibontania a falat, majd egy markoló emelte ki a hatalmas férfit.

  Egy apró hasfájás miatt tűzoltók tucatjait és bivalyerős munkagépet is be kellett vetni Zweibrückenben. A sajgó pocak tulajdonosa egy huszonkilenc éves férfi, Michael, aki fiatal kora ellenére már négy mázsát nyom a mérlegen.

  A segítségére siető tűzoltók így először az első emeleti szobájának falát bontották le, majd egy markológép kanalába segítették be a férfit, hogy kórházba vigyék. Michael a német Bildnek elmesélte, szinte mindig kövér volt. “A nagyszülőkkel kezdődött minden, nagyon jól főztek. Tizennyolc évesen már száznyolcvan kiló voltam” – magyarázta. – “Ha valami gondom volt, ettem.

  A fiú testsúlya miatt a pékszakma elsajátítását is felfüggesztette, huszonnégy évesen az autóvezetéssel hagyott fel – túl kövér volt. Az elmúlt éveket már ágyban töltötte, a számítógép előtt. Másfél éve az ajtó küszöbét sem lépte át. Michael háromszázötven kilónak tippelte magát, a segítségére siető orvos négyszáznak. A intézmény mérlege 425-öt mutatott alatta.

  A mentése közben született meg a gondolat is: gyomorgyűrűvel kezdhetne új életet, hogy elérje az álmát, százharminc kilóra fogy. Az első lépésen talán már túl is van, hiszen a kórházban negyven liter vizet szívtak le a testéből, és azonnal diétára fogták.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon