MENÜ
 • Máris válságban Orlando Bloom házassága

  A színész és modell felesége, Miranda Kerr még friss házasoknak számítanak, azonban úgy tűnik, nem lesz folytatás.

  Még csak két éve annak, hogy kimondták a boldogító igent, de máris válságba jutott Miranda Kerr és Orlando Bloom házassága. Az In Touch magazin szerint a huszonhét éves modell érzései kihűltek, és már aligha szerelmes a férjébe.

  ” Szünetet tartunk, aztán majd kiderül, hogyan tovább” – nyilatkozta Kerr, akit az utóbbi időben többször is láttak Leonardo DiCaprióval együtt bulizni, ráadásul egy szemtanú azt állítja, hogy a modell ilyenkor nem is viselte a jegygyűrűjét.

  A kérdés csak az, hogy vajon ki vigyázott eközben Bloom és Kerr kétéves kisfiára, Flynnre… hiszen a The Sun információi szerint A Gyűrűk Ura sztárja éppen Afrikában forgat, így ő biztosan nem segédkezhetett ebben,

  “Bébiszitter ügyelt rá éjszakánként” – árulta el egy bennfentes, aki azt is hozzátette, hogy szerinte ez a házasság már menthetetlen. A páros szóvivője annyit fűzött hozzá, hogy Kerr és Bloom a szentestét együtt töltik, de közben nagyon úgy tűnik, hogy kizárólag kisfiuk, Flynn miatt díszítik fel közösen a karácsonyfát.

  “Ha tényleg elválnak, akkor jó eséllyel Orlandónál marad a gyerek” – állítja egy bennfentes. – “Elvégre nem ő lépett félre, és nem ő hagyta éjszakára magára a kisfiát.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon