MENÜ
 • Máris újra stúdióban a No Doubt

  A legendás zenekar hanyagolja turnéját.

  Gwen Stefani és legendás csapata, a No Doubt tegnap Facebook-oldalán közölte, hogy úgy döntöttek, kicsit hanyagolják a megtervezett élő fellépések sorát és ehelyett engedelmeskednek a bennük égő alkotói vágynak és új zenével örvendeztetik meg a rajongókat.

  A csapat egy Los Angelesi stúdióból jelentkezett írásban, hogy közöljék a jó hírt. Mint elmondták, a lemezkészítési láz először Stefanira ragadt rá, aki a Push And Shove című album turnéztatása közben egyre több és több dalt kezdett el írni.

  “Miközben tavaly a Push And Shove-ot promótáltuk, Gwen említette, hogy erős inspirációt érez új dalok írására. Decemberben, mikor a szülővárosunkban tartottunk koncerteket, megbeszéltük azt az ötletet, hogy 2013-at stúdiózással fogjuk kezdeni. Így is tettünk januárban, az új alkotások pedig nem várt erővel és iramban kezdtek el megszületni. A legutóbbi albumot három év alatt raktuk össze, így ez az új tempó nagyon izgalmas! Úgy döntöttünk, hogy követjük a múzsánkat ezúttal és az új zenére fókuszálunk, amit nem akarunk megállítani.”

  Az együttes viszont nem fog eltűnni a nyilvánosság elől. Ígéretük szerint Twitteren és Instagrammon is folyamatosan tájékoztatni fogják követőiket a fejleményekről.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon