MENÜ
 • Már szóba se állnak egymással az Éden Hotel nyertesei

  Máté és Edina tizenkét hétig tartottak össze az Éden Hotel 2 műsorában, de ha lehet, így a játék után már nem beszélnek egymással.

  A két nyertes boldogan sütkérezik a reflektorfényben, többnyire pozitív visszajelzéseket kapnak, és úgy érzik, sokat komolyodtak is a játék folyamán. Máté és Edina szerint azért jutottak el a játék végéig, mert bíztak egymásban, és kitartottak egymás mellett.

  “A legvégén elgondolkodtam: lehet, hogy nem a legjobb döntés vele befejezni a játékot, mert nagyon sok ilyen tanácsot kaptam a többiektől. Azt mondták, ne maradjak Máté mellett, mert el fogja dobni a gömböt. De bíztam benne, és abban, hogy a kettőnk között kialakult bizalom tényleg őszinte.” – nyilatkozta Edina a Velvetnek.

  Mindketten elégedettek szereplésükkel, de a kapcsolatot már nem igazán tartják senkivel, bár Máté elég jó viszonyban maradt Omarral. Edina elmondása szerint a műsor után volt egy komoly elbeszélgetésük, és úgy döntöttek, hogy nem illenek össze a való életben, bár Máté ezt inkább úgy fogalmazta meg, hogy Edina szándékai ellenére ő nem szerette volna folytatni a kapcsolatot. Később már úgy utalt a lehetséges kapcsolatra, hogy „kín és szenvedés lenne az egész“.

  Forrás: Velvet

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon