MENÜ
 • Malek Miklós írta Zámbó Krisztián egyik dalát

  Zámbó Jimmy fia a hétvégén tűnt fel az X-Faktor válogatójában, és azonnal nagy sikert aratott. Kérdés, hogy a mentorok, miért tettek úgy, mintha nem ismernék, holott mindegyiküknek hallania kellett róla. Malek Miklóssal még együtt is dolgozott.

  A szombat esti énekverseny egyik legnagyobb attrakciója minden kétséget kizáróan Zámbó Jimmy elsőszülött fiának produkciója volt. Krisztián apja egyik slágerét, a Bukott diák című nótát adta elő, hatalmas sikert aratva. Mégis valamilyen szinten furcsának tűnt, főleg annak, aki kicsit is jártas a popszakmában, hogy Geszti Péter kétszer is rákérdezett, hogy Krisztián valóban Zámbó Jimmy fia-e. Az igenlő válaszra pedig döbbenet futott végig a stúdión, és a mentorok arca elkerekedett. Mindent a showért?

  “Aki egy kicsit is jártas a popzenében, pontosan tudja, hogy Krisztián több mint tíz éve rendszeres fellépője különböző zenei rendezvényeknek, mostanában a Fásy Ádám Műsoriroda szervezésében lép fel – állítja az egyik informátor. – Éppen ezért személyes ismeretségben van Feróval és Keresztessel, de nagy valószínűséggel Gesztivel is lépett már fel azonos rendezvényen.”

  A legmeglepőbb mégis az, hogy Krisztián Malek Miklóshoz áll a legközelebb, ugyanis közös lemezt készítettek tizenegy évvel ezelőtt. A 2001-ben megjelent Szerelem angyala című nagylemez egyik felét itthon, a másikat Los Angelesben rögzítették –  ez volt Krisztián első és eddig egyetlen albuma. Az Ő is gondol rám című slágert pedig nem más, mint Malek Miklós szerezte, és ő volt a zenei producer is.

  “Mindenki tudja, hogy Malek Miklós írt Krisztiánnak egy dalt. Úgy kerültek kapcsolatba, hogy közös kiadójuk volt, a Warner Music. Egyébként is, Krisztiánról a szakmában mindenki tudja, hogy kicsoda, rengeteg helyen énekelt, tévéműsorokban szerepelt. Nem hiszem, hogy egy Geszti Péternek elkerülte volna a figyelmét, hiszen ugyanabban a kis hazai médiában mozognak mindketten – mondta Krisztián egyik ismerőse. – Hogy miért játszották azt, hogy nem ismerik? Semmi különös, ilyen a showbiznisz.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon