MENÜ
 • Malek Andrea a “hangra” vár

  Mint a The Voice zsűritagja, örül, hogy részt vehet majd a tehetségek felkészítésében.

  A TV2-ön ma este debütál az új énekes tehetségkutató műsor, a The Voice. Malek Andrea nagyon örül, hogy zsűritagként egy ilyen műsor részese lehet. Főleg azért lelkes, mert tevékenyen hozzájárulhat majd a tehetségek felkészítéséhez, főleg arra koncentrálva, hogy mennyire szabad komolyan venni a csillogást.

  “Nagyon jól hangzott, amikor megkerestek, de annyiszor történt már olyasmi, hogy valaki felhívott egy ötlettel, majd nem lett belőle semmi. Ráadásul, hogy őszinte legyek, nem is voltam nagy barátja a tehetségkutató versenyeknek, több okból sem. Például azért, mert lassan kiszorítják a tanult profikat azok, akik hirtelen híresek lettek. Úgy tűnik, nekünk kevesebb a munkánk, mint azoknak, akiknek most hirtelen mindenhol szerepel a nevük, egy ország ismeri őket, mert nagyobb publicitást kapnak. Igaz, ez engem nem bántott, mert én úgy gondolom, mindenkinek van helye ezen a nagy palettán. Az én feladatom mesterként az is, hogy átadjam a tapasztalataimat. Például hogy az élet nem egyik pillanatról a másikra zajlik” – mesélte Andrea.

  Hozzátette, hogy azokkal a versenyzőkkel, akik az ő csapatába kerülnek, hosszú távra terveznek majd. Persze, amikor választása kerül a sor, olyan mellett fog dönteni, akit később el lehet adni.

  Édesapja, id. Malek Miklós tanácsára szakmai oldalról szeretné megközelíteni a mester szerepével járó feladatokat, ugyanis ezzel segít a legtöbbet az álmait valóra váltani igyekvőknek.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon