MENÜ
 • Malek Andi törzsi varázslónő volt

  A Voice mestere egyre vadabb oldalát mutatja: jövő héten tetoválást csináltat magának.

  Malek Andi úgy gondolja, hogy előző életében törzsi varázsló volt. Legszívesebben úgy is öltözne, mint egy ősi varázslónő, bőröket, törzsének mágikus ékszereit hordaná, piercinget lövetne az orrába és a fülébe. De ezek helyett egyelőre megelégszik a tetoválással is.

  “Nagyon régi vágyam, hogy legyen egy tetkóm – árulta el az egyetlen női Mester. – Eddig nem volt lehetőségem csináltatni, de az élet megoldotta helyettem. A kis falunk szélére költözött egy tetoválószalon. Ahányszor elmegyek mellette, olthatatlan vágyat érzek, hogy valamilyen mintát varrassak magamra. Újabb lökést jelentett, hogy a Voice-ban személyesen is megismertem Mező Misit, aki szanaszét van tetoválva. Olyan jól néz ki! Nem tudok ellenállni, a jövő héten elmegyek a szalonba, és megcsináltatom ­éle­tem első tetkóját.”

  Az énekesnő döntése megosztotta a családját.

  “A párom és a kisebbik fiam nagyon lelkes, azt mondják, hajrá, vágj bele! A nagyobbik fiam viszont el sem tud képzelni mintákkal. Még nem tudom pontosan, mi lesz a vállamon, talán egy olyan ősi szimbólum, amely véd és erősít. Egy biztos: nagyon színes lesz, mert az tetszik. Sokat gondolkodtam azon, miért vonzódom ennyire az extra ékszerekhez, tetoválásokhoz. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy az egyik előző életemben valamilyen ôsi törzsközösség tagja voltam, ezért természetes számomra ez a viselet.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon