MENÜ
 • Malawi elnöknője újra kiakadt a jótékonykodó Madonnára

  Továbbra is erős vádak érik az énekesnőt jótékonysági akciói miatt.

  Malawi elnöknője, Joyce Banda szerint az énekesnő – aki több milliárd forintból épített iskolákat az országban – nem vette jó néven, mikor elvették tőle az ideiglenesen megnyitott “VIP-státuszt” a reptéren. A vezető elmondása szerint ezen lépésük után Madonna kicsúfolta az ország néhány hivatalnokát.

  “Semmi bejelentés nélkül jött az országba, falukat látogatott meg és szegény embereket táncoltatott meg. Az bevándorlási hivatalnokok csak miatta nyitották meg a VIP-várót, mert a legutóbbi látogatásakor is VIP volt.”

  Ezek után viszont az elnöknő bezáratta a speciális várót, melynek következtében Madonna és csapata is arra kényszerült, hogy a többi utassal álljon be a sorokba és essen át az ellenőrzéseken. Madonna menedzsmentje szerint ez viszont számukra azért volt problémás, mivel ilyen helyzetekben egy világsztár más biztonsági felkészültséget igényel. Madonna pedig nem rejtette véka alá dühét, mely viszont a hivatalnokoknak nem tetszett.

  Ms. Banda már többször került összetűzésbe Madonnával, aki szerint “örökre magához akarja láncolni Malawit, hogy az hálás legyen neki”, továbbá azt is kifogásolta, hogy a díva más bánásmódot kért ki magának mint a többi utazó, vagy olyan nemzetközi sztárok mint Chuck Norris vagy Bono…

  Korábban az elnöknőnek az nem tetszett, hogy az énekesnő több milliárdos építkezését – melynek során tíz iskolát és egy lányakadémiát emelt – úgy hajtotta végre, hogy arról senkinek nem szólt.

  Madonna két gyermeket nevel Malawiból, dokumentumfilmet is készített már az országról, melynek segítésére hét éve alapítványt hozott létre Raising Malawi néven.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon