MENÜ
 • Majmokat szoptat a kínai asszony

  Csiao Hszincsen meg van győződve róla, hogy férje majomiskolájában nevelkedő állatok sokkal ügyesebben tanulnak, ha néha napján a mellére veszi és táplálja őket. Párja pedig szíves örömest támogatja a nő elszántságát.

  A 27 éves kínai nő úgy tekint a férje által nevelgetett kismajmokra, mint saját gyermekeire. ” Sokszor néhány majombébi éjjel átjön az ágyunkba, s szopni kezdi a mellemet. Tényleg úgy érzem, mintha mindegyik a saját kölyköm lenne” – nyilatkozta a The Sun című brit napilapnak az asszony, aki hisz abban, hogy férje, Huang Aiqing majomképző iskolája is éppen ettől vált igazán sikeressé. A férfit nem zavarja neje furcsa szokása, aki bármikor a mellére vesz egy-egy majmot.

  “Ebben a házban a majmok a királyok” – jelentette ki a férj, akinek nejétől egy fia született, s ő szintén szívesen vegyül el az ifjabb állatok között. “Amikor látom a majmokat a fiammal játszani, akkor érzem igazán, milyen közel állunk egymáshoz, és elégedett vagyok, hogy a gyerekemnek ilyen jó játszótársai vannak” – mondta a 34 éves büszke apa, aki Közép-Kína legismertebb majomkiképzője.

  A náluk tanuló majmokat cirkuszokban, utcai előadásokon, de még filmekben és színházakban is láthatja az ázsiai közönség.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon