MENÜ
 • Majkának szívműtéte volt

  A legnagyobb titokban műtötték meg Majka szívét, most otthon lábadozik, rengeteg gyógyszert szed.

  A rappernek a veleszületett szívritmuszavara miatt kellett átesnie a másfél órás beavatkozáson. Köztudott, hogy régóta szívproblémákkal küzd, és egyszer már sor került egy katéteres operációra, de sajnos egy idő után súlyosbodtak a rohamok.

  “Egy ideje megint súlyosbodtak a rosszullétek, így nem volt más választásom, mint újra átesni egy ilyen műtéten. A városmajori szívközpontba feküdtem be, ahol katéteres eljárással operáltak meg. Úgy nevezik ezt, hogy abláció. A combom artériáján keresztül vezették be a katétereket, majd a szívemnél elégették azt a részt, amely a ritmuszavart okozhatja – mesélte Majka. – Nem volt valami kellemes érzés, de elkerülhetetlen volt a beavatkozás.”

  A rapper egyelőre fáradt és kedvetlen, de ez nem is csoda, hiszen naponta tíz gyógyszert kell szednie a fájdalomcsillapítóktól kezdve a szívritmus-szabályozón keresztül a vérhígítóig.

  “Sosem voltam valami nagy gyógyszerszedő, erre tessék, most marokszámra tömöm magamba. Bánatomban még egy-két felest sem ihatok, mert az orvosok szigorúan megtiltották az alkohol fogyasztását. Igaz, ahhoz sem lenne nagyon kedvem, mert a szívemnél a műtét mellett kicsit bevizesedett, az pedig fullaszt, vagyis nem vagyok éppen csúcsformában.”

  Jobbulást!

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon