MENÜ
 • Majka lekörözte Vastag Csabit és Fluort

  A rappert kedvelik legtöbben a magyar szóló előadók közül

  Majkát lájkolták a legtöbben az utóbbi időben a legnagyobb közösségi oldalon: 269 ezer követővel ő vezeti a hazai szóló előadók népszerűségi listáját, olyan énekeseket maga mögé utasítva, mint Vastag Csaba, Fluor vagy éppen Ákos. A titok Majka közvetlenségében rejlik, egy-egy posztját ezrek kedvelik. A népszerű rapper ezért döntött úgy Curtis-szel, hogy szerdai nagykoncertjükön a rajongókat is bevonják legújabb klipjük forgatásába, mintegy meghálálva a több ezer lájkot.

   Majka&Curtis (3)

  Közel 270 ezer lájkkal Majka áll a magyar zenei előadók képzeletbeli dobogójának tetején. A rapper nemrég előzte meg Vastag Csabit, aki 266 ezer kedvelővel bír, de rég lehagyta már a sokáig éllovas Fluort is, akiért jelenleg 258 ezren rajonganak a legnagyobb közösségi oldalon. Majkáé a legdinamikusabban növekvő rajongótábor, az utóbbi három hónapban 50 ezerrel nőtt kedvelőnek száma. Sikerének titka, hogy rendszeresen posztol családjáról. Így humoros képei, bejegyzései, valamint teltházas koncertjeikről írott helyzetjelentései mellett arról is beszámol, mit csinál éppen kisfia.

   Majka&Curtis (1)

  Az már szinte megszokott, hogy a legnagyobb videómegosztó portálon a mi klipjeink hasítanak, rendre rekordnézettséget hoznak! De az még nekem is újdonság volt, hogy a közösségi oldalon is ennyien követik, mit csinálok. A rólunk szóló posztok egész jól futnak, de a kisfiam tarol a legjobban. De komolyra fordítva a szót, jó dolognak gondoljuk Curtis-szel, hogy április 30-i budapesti nagykoncertünkön bevonjuk rajongóinkat is a klipforgatásba. Őket is főszereplőkké tesszük, így megköszönve a sok lájkot, ami nagyon sokat jelent nekünk”- mondta Majka.

   majkacurtis

  A szerdai nagykoncert egyik különlegessége, hogy most lesz hallható először élő zenekarral a Csak te létezel című sikerdal.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon