MENÜ
 • Majdnem megölte, mert nem szexelt vele

  Az 53 éves Gloria Patt azért fordult ki önmagából, mert férjének éppenséggel nem volt kedve szeretkezni vele. A rendőröket kellett riasztani a gyilkossággal fenyegetőző feleség miatt.

  “Nem hajlandó szexelni velem” – ezzel magyarázta dührohamát az az 53 éves arizonai nő, akit múlt szombaton tartóztattak le családon belüli erőszak, fenyegetés és gyilkosság vádjával. A bírósági dokumentumok szerint Gloria Pratt nem sokkal este tizenegy óra után hívta a rendőrséget és közölte, rettentően mérges – számolt be az Az Central.

  A rendőröknek a helyszínre érkezés után a ittas feleség elmondta, férje megvonta tőle a szexet, de mivel nem történt konkrét bűncselekmény, nem volt mit tenniük, jó szerencsét kívántak és elbúcsúztak a pártól. Távozásuk után egy perccel azonban kiabálásra lettek figyelmesek.

  “Csinálj valamit! Megöllek!” – üvöltött az asszony a rekamién fekve, majd felkelt és a konyha felé vette az irányt. A rendőrök miután a nappali szoba ablakából látták a jelenetet visszafordultak, és kopogás után lecsaptak a heves asszonyra, aki jelenleg Fourth sugárúti börtönben várja az ítéletet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon