MENÜ
 • Majdnem halálra éheztette magát a tini

  Az egykoron duci 18 éves wales-i lány 50 kilót dobott le magáról alig két év alatt!

  Lucy Hemms 15 éves volt, amikor megegelte, hogy folyamatosan kritizálják a környezetében élők jelentős túlsúlya miat. A közel 100 kilós tinilány úgy döntött, benevez a legnagyobb a brit diéta-versenyre, a Young Slimmer of the Year bajnokságra, melynek célja az, hogy egészséges étrenddel és sok-sok mozgással fogyjanak a fiatalok. Az egészséges fogyás egy darabig példaértékűen ment, Lucyt többször is megdicsérte a szervezet kitartásáért, majd végül megnyerte a “bajnokságot”.

  A problémák azonban csak ezután kezdődtek. Annak ellenére, hogy Lucy szépen lefogyott, nem tudott megálljt parancsolni diéta-mániájának: hamarosan fogyókúra-fanatikussá vált, és csupán napi 200 kalóriát engedett a szervezetébe jutni (ez nagyjából két banánnak felel meg). Lucy három év alatt testsúlyának több mint a felát elvesztette, de még mindig kövérnek látta magát, ha tükörbe nézett. Nem gondolt arra, hogy esetleg az anorexia démonával küzd, mivel “elképesztően dagadtnak” tartotta magát negyvennyolc kilósan is.

  A fiatal lány problémái egy idő után az életét veszélyeztették: a haja kihullott, parókát kellett viselnie, a lábait visszér borította, bőre ráncossá vált, hónapok óta nem menstruált már, egy pár méteres sétától elfáradt, és folyton rázta a hideg. Lucy most újra elindult az egészségessé válás után, és arra biztat mindenkit, hogy felejtse el a drasztikus fogyókúrát. Ő szerencsére megúszta az extrém diétát, de több tízezren vannak a világon, akik belehaltak az anorexiába.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon