MENÜ
 • Magyarországon a One Direction első filmje!

  Egy tehetségkutató versenyben kezdték, külön-külön. A kezdeti nehézségek ellenére azonban az öt srác hihetetlen sikereket ért el… együtt.

  Csütörtöktől lesz látható a mozikban az USA-ban első helyen nyitó ONE DIRECTION: THIS IS US című szórakoztató koncert- és életrajzi film a világ a jelenleg legmenőbb fiúbandájáról. A filmből megismerhetjük az 5 fiú, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson bukásokkal és sikerekkel teli kalandos útját a világsikerig. A One Direction először Angliát hódította meg, azután Európában lett elképesztően népszerű, és ma már az Egyesült Államok is a lábai előtt hever.

  Ez a film öt srácról szól: a néző közelről ismerheti meg Niall, Zayn, Liam, Harry és Louis őrületes hétköznapjait, egy hosszú turné izgalmas állomásait, és közben a koncertjeik fantasztikus részletei is láthatóak.

  Most először maguk a fiúk mondják el mesébe illő és izgalmas történetüket: ilyen a One Direction egészen közelről, őszintén és viccesen – meg természetesen nagyon sok

  Az Oscar-díjra jelölt dokumentumfilm-rendező pörgős és játékos filmet rendezett, mely egyszerre garantálja a magával ragadó koncertélményt és a közelebbi ismeretséget a 1D tagjaival – méghozzá 3D-ben! A film 2D feliratos és 3D OV verzióban is megtekinthető lesz!

  Mozibemutató: 2013. szeptember 5.

  Eredeti cím: One Direction: This Is US

  Főszereplők: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson

  Rendezte: Morgan Spurlock

  Fényképezte: Neil Harvey

  Színes, feliratos amerikai-angol film

  Műfaj: koncert- és dokumentumfilm

  Gyártó: Sony Pictures

  Játékidő: 92 perc

  Korhatár: KN (Korhatárra való tekintet nélkül megtekintető )

  Facebook: https://www.facebook.com/MozICom


  A film 2D feliratos és 3D OV (eredeti nyelvű) változatban is látható lesz.
  2D FELIRATOSAN: a Lurdy, Pólus, a Cinema City Aréna, Westend, Allee, Campona, továbbá a CC Debrecen, CC Pécs, CC Székesfehérvár, CC Szeged, CC Győr és Gödöllő Városi mozi, illetve a Kecskemét Otthon, a Balassagyarmat Madách, az Eger Agria, a Hévíz Fontana, Nagykanizsa, Sopron Elit, Ajka, Békéscsaba Center, Tapolca.
  3D EREDETI NYELVEN: Cinema City Aréna, Westend, Allee, Campona, Eger Uránia, Gyöngyös, Balassagyarmat, Jászberény és a Szolnok Tisza mozi.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő