MENÜ
 • Magyarország, szeretlek! századszor

  Április 5-én jubileumi adással várja a nézőket a Magyarország, szeretlek! csapata a megújult Dunán.

  450 vendég, 50 énekes, sok száz dal és több mint 3000 kérdés. Három és fél éve a közmédia egyik legnépszerűbb műsora a Magyarország, szeretlek!, amely Húsvét vasárnap érkezett a 100. részéhez. A látványos és szórakoztató show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól. Szente Vajk műsorvezető a két csapatkapitány, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő memóriáját is próbára teszi ezúttal, hiszen a műsor korábbi adásaiból is felidézik a legjobb pillanatokat.

  duna4

  A fordulatokban gazdag feladatok közt ott lesz a „Lista”, a „Vetítő”, a „Szóbeszéd”, a „Ki nevet a végén?”, valamint a játékosok rémálma: a „Ketyegő”. Ahogy azt már megszokhatták a nézők, minden adásban kiderülnek érdekes adatok, tények hazánkról, sőt a meghívott vendégekről is. A 100. adás azért is lesz különleges, mert csupa olyan vendég játszik majd, akik kulcsfigurái voltak az elmúlt három és fél évnek, továbbá a műsor tematikáját a százas szám köré építették fel, amely nem várt fordulatok is tartogat. Sőt, Szente Vajk műsorvezetőt is meglepik kollégái, mivel épp a születésnapjára esik a 100. jubileum.

  duna3

  A műsor remek hangulatáról mint mindig, Nagy Laci és zenekara gondoskodik ezúttal Polyák Lilla és Homonnay Zsolt színészekkel, és természetesen nem hiányozhat az olasz Daniele, aki énektudásával és magyar kiejtésével komoly kihívás a versenyzők számára.

  duna

  Április 5-én egy különleges ünnepi adással várjuk a nézőket: – Nagy Sándor, Balla Eszter, Szervét Tibor, Náray Erika színművészek, Nacsa Olivér humorista és Mohay Bence műsorvezető  – mutatják meg mit tudnak Magyarországról.

   duna2

  Vasárnap este 19:35-kor a megújult Dunán!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon