MENÜ
 • Magyar tini Afrika csúcsán

  A csupán 17 éves Balogh Ákos korát meghazudtoló akcióra szánta el magát. Míg a korabeli srácok szórakozgatnak, ő hajmeresztő csúcsokra tör.
  A vakmerő tini a napokban Afrika legmagasabb hegyét, a Kilimandzsárót mászta meg. “Hat évesen, az édesapámmal kezdtem el sziklát mászni, csak ezután kezdtem el a hegymászást” – mesélte a merész kamasz. – “Tanzániába is apuval indultunk el, de ő tüdőödémát kapott ezért le kellett jönnie a hegyről.”
  Ákos ezúttal szülők nélkül, túravezetővel folytatta az útját. A csúcstámadásra éjfélkor indultak Isaackkal, és 8 órával később elértek az 5895m magas Uhuru csúcsra, ahol Ákos és vezetője büszkén pózolt.

  “Anyu nagyon aggódik az extrém hobbim miatt, már beletörődött, hogy hegyekre mászom. Az egyetlen kikötése az, hogy állandó telefonos kapcsolatban legyünk.” – mesélte az ifjú hegymászó, majd hozzátette, amikor éppen nem meredek sziklákon és hegyeken csavarog, ugyanúgy éli a kamaszok mindennapjait, ahogyan a korabeli társai.

  “Sokat szórakozom, zenét hallgatok és mesélek a csajoknak a kalandjaimról” – mosolygott sejtelmesen Ákos. – “Úgy tűnik, a lányokat nagyon is érdeklik a hegymászás rejtélyei…”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon