MENÜ
 • Magyar lányt csodál India

  Három hónapos indiai fotózásról tért haza Dorner Nikoletta, hogy a szombati Miss Hungary döntőjén megmérettesse magát. A keleti világban óriásplakátokon mosolyog.

  Igazi sikersztori az övé: Röszke határában, nyolcszáz méterre a kövesúttól, egy kis tanyáról indult útnak szerencsét próbálni, és azóta bejárta Kínát és Indiát.

  “Eleinte nem hittem abban, hogy bármi keresnivalóm lehet a kifutón, de édesanyám biztatott. Aztán sorra jöttek a jobbnál jobb munkák” – mesélte a csinos lány.

  Nikit legutóbb az indiai fővárosban, Bombayben fotózták, ahonnan azért jött haza, hogy szombat este a Városligeti Műjégpályán részt vehessen a Miss Hungary döntőjén. Elmondta, hogy Indiában élete legizgalmasabb kalandja várta. Talán a legijesztőbb az volt, mikor a dzsungel melletti szállásukra egyik nap betévedt egy fekete párduc. A biztonsági őrök szanaszét szaladtak, korábban ugyanis az állat már elragadott egy tizenegy éves kislányt. Végül a rendőrök dudálva,  lövöldözve kergették vissza a vadállatot a dzsungelbe.

  “Amikor hazajöttem Röszkére, apu a buszmegállóban várt a gumicsizmámmal. Cipőt cse­réltem, mert onnan egy nyolc­száz méteres földút vezet hozzánk. És ilyenkor akkora arrafelé a sár, hogy kocsival sem lehet végighajtani. Vicces ez a helyzet, de szeretek a tanyán élni. Ha kinézek a kerítésen, a határátkelőt látom a hosszú sorban várakozó kamionokkal. Mégsem vágyom a csillogó nagyvárosba” – árulta el mosolyogva Niki.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon