MENÜ
 • Magyar lányból inspirálódik Marc Jacobs

  Hihetetlen a történet, de a fiatal modell könyvet is írt az elmúlt öt évről, amiben Marc folyamatosan kihasználta és zaklatta őt.

  A jelenleg 21 év körüli Angel Barta minden álma az volt, hogy modellé válhasson vagy egyedi stílusa végre révbe érjen és divattervezőként isdebütálhasson. A fiatal lánynak 16 évesen kiváló lehetőségei adódtak, ugyanis egy konditerembe járt Marc Jacobsszal, akivel közeli kapcsolatba kerültek.

  A világhírű tervező mindenfélét ígérgetett neki, teljesen bizalmába férkőzött a fiatal lánynak. Ahogy telt az idő, Jacobs egyre inkább közeledett a magyar lány felé, sőt a nyíltan homoszexuális férfi teljesen beleszeretett Angelbe. Azonban az ígéretek nem váltak valóra, a korábbi romantika kegyetlen megszállottságba váltott át.

  A magyar lány most azzal vádolja Jacobsot, hogy belőle inspirálódik és folyamatosan őt másolja a világméretű kampányaihoz. Angel egy könyvet is írt és folyamatosan blogol az őt ért sérelmekről, képekkel illusztrálja, pontosan mikor és mit másoltak le munkái közül. Remélhetőleg ennek a történetnek is boldog vége lesz, végül a jó győzedelmeskedni fog a rossz felett.

  Forrás/kép: styleangelique.blogspot.com

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon