MENÜ
 • Magyar lány ruháját díjazták Párizsban

  A magyar tervező, Kelemen Dóra utcai viselete különdíjat nyert Párizsban.

  Kelemen Dóra kétszáz jelentkező közül jutott a legjobb tizenötbe a párizsi Podium Jeunes Stylistes versenyen. A magyar tervező ugyancsak a különdíjat vehette át, de ez mégis hatalmas lendületet jelenthet a karrierének.

  “A téma az anakronizmus volt. Olyan ruhát kellett tervezni, ami évek és stílusok össze nem illő keveréke – mesélte Dóra. – Aki bejutott a legjobb tizenötbe, annak egy háromdarabos kollekciót kellett terveznie. Egy utcait és két alkalmit, amit azután el is készítettek.”

  Dóra számára nem ismeretlen a divat világa, ugyanis korábban gyakornokoskodott Jean Paul Gaultier-nál, Chloe-nál, és készített Radónak is egy ékszerkollekciót. A bemutató gálán négyszáz szakmabeli, elsősorban újságírók, tervezők, fotósok vettek részt. Azért is nagy szó, hogy a magyar tervező viselete nyerte a különdíjat, mert a ruhát Párizsban gyártani és árusítani is fogják majd kis szériában.

  “Egy ilyen díjra felfigyel a világ, és nagy előrelépést jelent a karrierem építésében. A partin sokan gratuláltak, divatlapok kértek tőlem interjút. Most még itt maradok Párizsban, és tovább dolgozom a terveimen” – árulta el a magyar tervező.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon