MENÜ
 • Magyar kisfiú lett a legszebb Dubajban

  A 6 éves Gráczol Tamás kimagaslóan jól teljesített a Mini Miss & Mister Multinationale 2017 világversenyen.

  Kedden ért véget Dubajban a Mini Miss & Mister Multinationale 2017 gyermekszépségverseny. A megmérettetésen 8 országból összesen 18 gyermek vett részt Indiától Albániáig. A magyar csapat három gyermekből állt: a 6 éves Gráczol Tamás, 10 éves Domonkos Panka és 11 éves Tarsoly Zsófia képviselte hazánkat.

  Gráczol Tamás a Mini Mister Multinationale Super Grand Prix díjat nyerte, ezzel ő lett kategóriájában a legszebb. A 6 éves kisfiúnak ez volt az első világversenye, de korábban Magyarárszágon már a Budapest Szépén is első lett.

  Tamás édesanyja, Gráczol Bernadett nagyon büszke gyermekére. Kiemelte, hogy Tomi három hónapja kezdte a modellkedést, a sportban is komoly sikereket ér el, ám csak addig szeretnének gyermekszépségversenyekre járni, amíg a kisfiúnak is van kedve hozzá. Tominak két testvére van, egy 3 éves kislány és egy 8 éves kisfiú, s mindketten izgultak testvérükért.

  Tarsoly Zsófia a Little Miss Europe díjat nyerte el. A 11 éves kislány Biharkeresztesről származik, régóta sportol, a modellkedést tavaly kezdte. Szintén kiemelkedően teljesített Dubajban Domonkos Panka, aki bár még csak 10 éves, igazi kifutómodell, és a Szupermodell díjat hozhatta el. Korábban Bulgáriában már nyert is világversenyt.

  Tamás és Zsófi egyébként márciusban Bulgáriában újra világversenyen vesznek majd részt, már készülnek a megmérettetésre.

  A magyar csapat vezetője, Bartalovics Ildikó elmondta: büszke a gyermekek jó helyezéseire. Kiemelte, hogy azért is számít jónak az eredmény, mert nem csak szépnek, hanem tehetségesnek is kellett lenniük a jó eredmények eléréséhez.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon