MENÜ
 • Maggie Smith kórházba került

  Smithnek az elmúlt években, különösen 2009-es mellrákja után többször megfordult a fejében, hogy végleg visszavonul, de eddig még nem szánta el magát végleg a nagy lépésre.

  Az angol színésznőt pénteken a mentőszolgálatnak kórházba kellett szállítania London városában. Smith ugyanis nagyon komoly csípőfájdalmakra panaszkodott, amin egy-két pirula nem segített, így környezete jobbnak találta, ha szakemberek is megvizsgálják.

  Több tesztet és vizsgálatot is elvégeztek rajta, majd a fájdalom enyhültével haza is engedték. Sajnos Maggie korában, aki idén töltötte be a hetvenhetedik életévét, már egyáltalán nem szokatlan, ha fizikai fájdalmakra panaszkodik.

  A színésznő olyan híres filmekben szerepelt az elmúlt években, mint Az eltakarítónő, az Apáca Show, vagy a Harry Potter filmek, amelyekben a Griffendél-ház fejét, McGalagonyt alakította. Smithnek az elmúlt években, különösen 2009-es mellrákja után többször megfordult a fejében, hogy végleg visszavonul, de eddig még nem szánta el magát végleg a nagy lépésre.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon