MENÜ
 • Madonnát üldözik a melegek miatt

  Ki akarják tiltani az énekesnőt Oroszországból

  Madonna már botrányt kavart az oroszországi Szentpétervárott, pedig nyári turnéja még nem hogy nem érte el az országot, még el sem kezdődött. Az énekesnőt ugyanis sem az állami szervek, sem pedig az egyház nem látja szívesen az országban. Olyannyira nem, hogy mindegyik megtesz minden lépést azért, hogy az énekesnő ne léphessen fel a városban . A legfőbb ok pedig nem más, mint a homoszexuálisok iránti szimpatizálása.

  A nagy csatát maga Madonna kezdte, aki néhány héttel ezelőtt Facebook-profilján szólalt fel a szentpétervári meleg-ellenes törvény ellen:

  “Azért megyek Szentpétervárra, hogy megszólalhassak a meleg közösség nevében, hogy támogassam a meleg közösséget és hogy mindenkinek erőt és inspirációt adjak, aki elnyomottnak érzi magát! Nem fogok elmenni az elnyomás mellett. Igenis beszélni fogok a show alatt erről a nevetséges atrocitásról!”

  A törvény, amely ellen az énekesnő fel akar szólalni, március 11-én lépett hatályba, lényege az, hogy büntetés jár a homoszexualitás bármilyen szintű propagálásáért. A városban sem írni, sem beszélni nem lehet melegekről, transzszexuálisokról és leszbikusokról. Aki mégis megteszi, pénzbüntetést kaphat, melynek összege minimum 170$ és maximum 16.700$.

  A törvény megfogalmazója, Vitaly Milanov ezek után a sajtón keresztül üzent Madonnának, kijelentve, hogy az énekesnő büntetésre számíthat ha fellép és ő maga is jelen lesz a koncerten, hogy tudja kontrollálni annak moralitását.

  Közben az orosz ortodox egyház is felszólalt Madonna ellen. Ők azt akarják elérni, hogy Madonna ne kaphasson vízumot az országba és így ne tudja reklámozni a homoszexualitást koncertjén, továbbá kárt se okozhasson a katolicizmusban.

  Nem csak Madonna félhet oroszországi koncertjétől. A hatóságok és az egyház szerint a koncert szervezője nem csak pénzbírságra számíthat, ha nem mondják le az eseményt, hanem akár börtönbüntetésre is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon