MENÜ
 • Madonnát megszorongatják az oroszok

  Az énekesnőt ellen mindent bevetnek tavalyi koncertje miatt, ahol kiállt a Pussy Riotért és a melegekért Most újabb alkalmat találtak a büntetésre és kitiltással fenyegetőznek.

  Madonna tavalyi rekorddöntögető MDNA című turnéjával adott két koncertet Moszkvában és Szentpétervár városában. A két show nem múlt el botrány nékül, Maddie többek között felemelte szavát az akkor Putyin-ellenességéért letartóztatott Pussy Riot támogatásáért és a melegek pártolásáért, mely egy kisebb ellentüntetésbe torkollott.

  Utóbbi ügyben Madonna már eljárásra számíthat, hiszen éppen az ellen a törvény ellen emelte fel szavát, mely a homoszexualitás “terjesztését” tiltja, az erre kiosztott rózsaszín karkötőivel és beszédével pedig pont ezt tette.

  Az oroszok viszont találtak még egy kihágást – Madonna olyan vízummal lépett fel az országban, mely látogatásra jogosulttá tette, pénzszerzésre – ergó koncertezésre – viszont nem. Ezáltal Madonna a vádak szerint illegálisan folytatott kereskedelmi tevékenységet.

  Az 54 éves énekesnőről így elképzelhető, hogy többé nem kap vízumot az országba – így többé be sem léphet Oroszország területére.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon