MENÜ
 • Madonnát csak gyerekei érdeklik

  Az énekesnő elmondása szerint inkább foglalkozik a gyerekeivel, mint a promócióval. Turnéja sem véletlenül nyáron van, ahogy okkal ad interjút kizárólag későn éjjel...

  Madonna saját bevallása szerint az utóbbi hónapokban olyan napirenddel dolgozik, amitől még Barack Obama is kétségbe esne. Az énekesnő éppen világkörüli turnéját rakja össze, de bokros teendői mellett saját bevallása szerint mégis a gyerekei élvezik a legelső prioritást.

  Az énekesnő egy riporternek a napokban a hajnali órákban adott interjút, amiről az újságíró így mesélt:

  “Azért adott interjút ilyen későn interjút, mivel ha napközben is ilyen dolgokkal foglalkozna, nem jutna ideje a gyerekekre. Ha éjjel dolgozik, akkor úgy van távolt négy gyermekétől, hogy azok nem észlelik azt.”

  Madonna az interjú során kétszer is bizonyította, hogy valóban különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy egyedülálló, dolgozó anyukaként is helytálljon a nevelés terén. Példának okáért nyári turnéja sem véletlenül nyáron van:

  “A négy gyermekem olyan faktor, ami életem minden részére hat. Nyáron azért jó turnézni, mert akkor a gyerekeim úgy lehetnek velem, hogy nem mulasztanak az iskolából. Nem tudok többé úgy döntéseket hozni, hogy csak magamra gondolok…”

  Lourdes, Rocco, David és Mercy a magyarázata annak is, hogy Maddie szinte semmit nem tesz azért, hogy promózza új lemezét, a márciusban megjelent MDNA-t. Elmondása szerint, ha tévés interjúkkal, fellépésekkel és megjelenésekkel törődne, akkor a gyerekit hanyagolni kellene. Arról pedig szó sem lehet.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon