MENÜ
 • Madonnára kiakadt Malawi elnöknője

  A vezető szerint a jótékonykodó díva "csak úgy" építkezik és táncoltatja a szegényeket.

  Mint ahogy azt cikkünkben már írtuk, Madonna a héten Malawiban látogatja meg az általa építtetett tíz iskolát, melyek 4000 gyermeknek biztosítanak oktatást. Az énekesnőt tánccal és énekkel fogadták az ország lakosai, akik számára 2006-ban Maddie egy alapítványt is létrehozott.

  Egy ember viszont egyáltalán nem örült a díva látogatásának – az elnöknő, Joyce Banda.

  Az ország vezetője szerint Madonna úgy építtetett fel tíz iskolát és egy lányakadémiát, hogy bármit egyeztetett volna a hivatalokkal – a projekttel az énekesnő 3,5 milliárd forintot fektetett be az amúgy a világ egyik legszegényebb országának számító Malawiba.
  “Hol van ez a tíz iskola? Némelyikez csak felújította, már létező épületek voltak. Senkinek nem kellene idejönnie osztálytermeket építeni, anélkül, hogy engedélyt kérne rá. Ez az ember inzultálása.”

  Az elnöknő szerint továbbá Madonna élvezi, hogy a szegények táncolnak neki.

  Az énekesnőnek gazdag múltja van az országgal. Két gyermeket is örökbefogadott innen, továbbá az építkezéseken és alapítványon túl egy dokumentumfilmet is készített az országról.

  Madonna egyszer már összeütközésbe került Malawi törvénykezésével, még 2006-ban, mikor örökbefogadta a David nevű kisfiút, aki bár árvaházban élt, ettől függetlenül az apja még életben volt. Akkor emberjogi aktivisták követelték, hogy az énekesnő juttassa vissza a kisfiút az árvaházba vagy apjához. Madonna akkori nyilatkozatai szerint megdöbbent, hogy “az országban egyszerűen nincsen semmilyen törvény az adoptálásra vonatkozóan”.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon