MENÜ
 • Madonna villantásával sokkolta fiát

  Az énekesnő sokat láttatni engedett magából Los Angeles-i koncertjén. Amikor a világsztár feherneműre vetkőzött, az egész közönség őrjöngött, fia azonban teljesen lefagyott a látványtól.

  Fergeteges koncertnek lehett tanúja a Los Angeles-i közönség. Az 54 éves énekesnő több ezer rajongója és fogadott fia, a kis David Banda előtt vetkőzött tangára és melltartóra – adta hírül a Radar Online.

  Madonna mit sem szégyellve mutatta meg a testét, a közönség pedig sikítva tombolt és csak néhányan vették észre, hogy David szinte sóbálvánnyá vált a színpadon, Madonna műsorát látva. Úgy tűnik a hét éves kisfiúnak még szoknia kell anyuci produkcióit.

  “Úgy tűnt, ledermedt és nem tetszett neki, amit látott” – súgta meg az egyik szemtanú egy internetes lapnak. – “Egy testőr végül a színfalak mögé vitte a gyereket, aki állítólag azt mondta, megkéri az anyját, hogy többet ilyet ne csináljon. Ismerve azonban a sztár színpadi szokásait, vajmi kevés az esély rá, hogy a kis David kívánsága valóra váljon, Madonnának ugyanis a közönség az első.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon