MENÜ
 • Madonna újra villantot

  Már beszámoltunk arról, hogy az 53 éves énekesnő isztanbuli koncertjén úgy döntött, hogy mellbimbót mutogat, de római közönségének is kedveskedett valamivel.

  Az 53 éves Maddie ismét Human Nature című dala alatt döntött úgy, hogy akkor megmutat egy kis husikát, de persze ez sem véletlen. Madonna 1995-ös dala az 1992-es Erotica korszakról szól, mikor a kritikusok valósággal szétszedték az énekesnőt, mivel az úgy döntött, hogy kinyitja a száját és kicsit elkezd beszélni a szexualitás fontosságáról. A dal lényege annyiban áll, hogy nem érti, miért kellett ezért támadni, hiszen a szex az emberi természet része, nincs mit rajta szégyellni.

  Madonna így hát nem is szégyenkezett. Rómában nadrágját tolta le, hogy megmutassa fenekét és hátát, amin a NO FEAR, vagyis “félelem nélkül” felirat díszelgett.

  Bár 53 évesen nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb döntés, egy biztos: Madonna újra a legkeresettebb énekesnő lett a Google-ön, a rajongók reagálása a videóban félreérthetetlen és Maddie teste bizony még mindig bomba!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon