MENÜ
 • Madonna szabadnapja fiatal barátjával

  Bár Madonna éppen világkörüli turnéja előtt áll, egy utolsó pihenőnapot még beiktatott magának New Yorkban, amit fiatal barátjával töltött.

  Madge elmondása szerint legtöbb idejét gyerekeivel próbálja tölteni, utána pedig a karrier jön, így el tudjuk képzelni, hogy szegény Brahim Zaibatra mennyi idő jut a harmadik helyen. A tegnapi nap az ő napja volt!

  A pár a Nagy Almában shoppingolással töltötte a napot, kis sétát téve az Upper East Side-on. A paparazzik érkezésekor a smink nélküli, kissé szakadtas ruhában lazító Madge éppen a J Crewban hagyott ott egy szolid összeget egy kalapért, melyet nyomban fel is vett.

  Madonna tavaly beszélt először nyilvánosan fiatalabb barátjáról:

  “Ez nem választás kérdése. Nem olyan, hogy fogsz egy papírt és leírod, hogy nekem most kapcsolatom lesz egy fiatalabb férfivel. Ez csak megtörténik. Ez az én romantikus énem. Megismertem valakit, akivel tudok törődni, és aki mellesleg ennyi meg ennyi idős.”

  És bár Madonna messze földön híres arról, hogy dívaságánál már csak irányítási mániája a nagyobb, az énekesnő elmondása szerint nem ő viseli a nadrágot a kapcsolatban.

  “Én vagyok az irányítható. Hazaérek, megmosom az arcom, felveszem a melegítőm és megkérem rá, hogy masszírozza meg a lábaim. Erre megkér, hogy inkább én az övét.”

  Madonna és Brahim 2010 szeptemberében találkoztak, csupán két héttel azután, hogy Madge szakított akkori barátjával a 28 éves Jesus Luzzal.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon