MENÜ
 • Madonna Putyint hergeli

  Ha turnézik, szinte minden nap csinál valami olyat a színpadon az énekesnő, amitől néhány embernek felmegy a vérnyomása. Most Putyin volt a soros.

  Az énekesnő turnéja legutóbb Moszkvába látogatott el, ahol a show előtti nap megnyitotta saját fitnesztermét is. Az énekesnő a megnyitón arról beszélt, hogy borzalmas tragédiának tartja a Pussy Riot elnevezésű együttessel történteket és azt, hogy nincs szólásszabadság.

  A Pussy Riot nevű együttes három punk hölgyből áll, akik az év elején húzták ki a gyufát, mikor a választásokkor egy templomban énekelve könyörögtek Szűz Máriához, hogy az szabadítsa meg őket Putyintól. A lányokat letartóztatták közterületen való erkölcstelen viselkedés miatt és akár hét év börtön is várhat rájuk.

  Madonna elmondása szerint egész karrierje során fontosnak tartotta a szólásszabadságot és önmagunk kifejezését. Nyilatkozata után koncertjén is bizonyította, hogy kiáll a punkok mellett. Human Nature című dala közben nem a megszokott NO FEAR felirat tetszelgett a hátán, hanem a PUSSY RIOT, majd az azt követő lelassított Like A Virgin közben egy fekete zsákot húzott a fejére.

  Madonna így sem volt eddig túl kedvelt személy Oroszországban – Szentpéterváron már be akarták tiltani koncertjét, mivel Madge megígérte rajongóinak, hogy fel fog szólalni a homoszexualitás propagálást tiltó törvény ellen.

  Bécsi koncertbeszámolónkat itt olvashatod el!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon