MENÜ
 • Madonna pucér popsit villantott

  Az énekeső a Sandy-hurrikán áldozataiért húzta le a bugyit.

  Néhány héttel ezelőtt a popkirálynő kisfiát sokkolta a színpadi vetkőzéssel, most azonban egy komplett nézőteret botránkoztatott meg, amikor lehúzta nadrágját és megmutatta pucér fenekét. A kezdeti döbbenet után gyorsan kitiszult a kép mindenkinek, miután Madonna elkiáltotta magát: “Pucér s**get mutatok a Sandy áldozataiért!” buzdítva a közönséget, hogy a színpadra dobáljanak pénzt.

  A New York Post beszámolója szerint ekkor egy férfi egy húszdolláros bankjegyet dobott a színpadra, melyet az énekesnő visszahajított neki és azt mondta, minimum százasokat akar látni. “Csak ennyit ér a se**em?!”

  A legjobban állítólag azok jártak, akik a VIP-jegyeikkel az első sorok valamelyikében foglaltak helyet, hiszen beszámolóik szerint igazi Elemi ösztön-jelenet kerekedett ki szemeik előtt, amikor az énekesnő pucér hátsója mellett egyéb testrészei is ki-kivillantak a nagy igyekezet ellenére. Mindenesetre az énekesnőnek 60 000 dollárt sikerült összegyűjtenie, melyet a koncert jegyeladásaiból származó bevétellel együtt a Sandy-hurrikán áldozatainak ajánlott fel. Így már nem is olyan morbid, ugye?”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon