MENÜ
 • Madonna nem teszi le a fegyvert

  Madonna újra támadások kereszttüzébe került, mivel nem hajlandó változtatni színpadi show-ján.

  Az énekesnő világkörüli turnéja, az MDNA szinte minden este okoz valami botrányt és tüntetést, míg eddig a katolikus tüntettek Madonna ellen Európában, Amerikában Madge-re a politikusok várnak.

  Madonna turnéjának első szekciójában ugyanis központi szerepet játszik a fegyveres erőszak. Az énekesnő több dal erejéig is különböző pisztolyokkal és puskákkal lövi le táncosait, de többször kerül a színpadon verekedésbe is. Az ameriaik úgy vélik: ez most túl sok.

  A felszólalások a show erőszakos elemei ellen a coloradói lövöldözések után pattantaik ki. Több roszszájú kritikus szerint Madonna a lövöldözős jelenetekkel még a vérfürdőből is pénzt akar csinálni, habár azt nem veszik tudomásul, hogy a turné már két hónapja megy a fegyveres szekcióval együtt.

  Maddie – akit legutoljára Párizsban fütyültek ki, mert meglepetés minikoncertje alig egy óráig tartott  a 2700 fős családias helyszínen – természetesen nem hagyta szó nélkül a kérést:

  “Úgy néz ki, hogy egyre nagyobb az intolerancia a világon. Én csak felhívom rá a figyelmet és arra kérem az embereket, hogy vegyék jobban észre, hogy ébredjenek fel és lássák, hogy egyre csak több és több káoszt teremtünk a világban. A művészet arra való, hogy tükrözzük vele a világot. Hogy tehessük vele egy szociális kommentet.”

  Madonnát már 1991-ben is le akarták tartóztatni koncertjei miatt, igaz, ekkor csak azt érte el, hogy a pápa kitagadta őt az egyházból. Következő lemezét ezek után Maddie a pápának ajánlotta.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon