MENÜ
 • Madonna mocskosan gazdag idén is

  A Forbes kiadta 2013-as listáját a legjobb bevételeket szerzett hírességekről. Madonna idén is a szórakoztatóipar legpénzesebb asszonya lett.

  Az énekesnő tavaly turnéjának és albumának hála 125 millió dollárt vágott zsebre, vagyis 17 milliárd forintot. Az énekesnőnek nem újdonság az első helyezés a vagyonosodási versenyen, hiszen ha turnézik egyet a világ körül, általában ezzel együtt a Forbes listáját is meghódítja. Maddie-nek talán már fel sem tűnik az óriási vagyon, mely nem is olyan régen elérte az egy milliárd dollárt, mellyel bekerült a dollármilliárdosok körébe. Az énekesnő pénzügyeiről már korábban is írtunk.

  Madonnán kívül a top tízben egyedül Lady Gaga szerepel még a hölgyek közül, aki tizedik lett tavalyi 17,5 milliárd forintnyi bevételével, melyet leginkább turnéjának köszönhet.

  A második helyen Steven Spielberg filmrendező áll, aki producerként tavaly olyan kasszasikereknél működött közre, mint a Lincoln vagy a Sötét Zsaruk harmadik része. Ezen felül Spielberg egészen 2015-ig be van táblázva nagyobbnál nagyobb projektekkel, mint például a Jurrasic Park legújabb része. Spielberg tavaly 100 millió dollárt, vagyis 21 milliárd forintot gyűjtögetett össze a rezsire.

  A harmadik helyen Simon Cowell, az X Factor licenszének tulajdonosa áll, akinek műsorát már annyi ország vásárolta meg, hogy az össze is hozott bankszámlájára egy szerény 20 milliárd forintot.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő