MENÜ
 • Madonna megverte Lady Gagát

  Legalább jegyeladásokban. Gaga talán már bánhatja, hogy nemet mondott Madonna felkérésére.

  Az új adatok szerint Madonna erősen maga mögé utasította Lady Gagát, akinek turnéja Dél-Amerikában nagyobb kudarc lett mint azt bárki sejtette.

  A szörnyanyuka Gaga menedzsmentje számíthatott arra, hogy a dél-amerikai koncertek számadatai nem lesznek túl fényesek, hiszen a novemberi koncertek előtt már minden jegy árát körülbelül harmadjára csökkentették, ráadásul a már jeggyel rendelkező rajongók igényelhettek egy ingyen jegyet is meglévő cédulájuk mellé, de a stadionokat így sem tudták megtölteni.

  Ettől függetlenül próbálták menteni a menthetőt és azt állították, hogy a perui koncertet több mint 50.000 rajongó tekintette meg, viszont a jegyeladások szerint csupán 17.000 ember váltott rá jegyet, ebbe pedig már bele vannak számítva az ingyenjegyek is. A probléma az, hogy nem csak Peruban volt ez a helyzet, hanem egész Latin-Amerikában.

  Madonna eközben ugyanabban a hónapban ugyanazokon a helyeken volt, hogy 55.000 ember előtt lépett fel.

  A 26 éves Gaga most már bánhatja, hogy elutasította Madonna ajánlatát, aki arra kérte fel a pacsirtát, hogy adják elő közösen Born This Way című dalt, amit a popikon MDNA című turnéján Express Yourself című slágerével ötvöz, melyről állítólag Gaga koppintotta saját slágerét.

  Gaga még bizonyíthat, hiszen még csak most kezdi észak-amerikai turnéját, igaz, Madonna MDNA turnéja egyelőre jó úton halad a legsikeresebb turné címért, amit nehéz lesz lekörözni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon