MENÜ
 • Madonna megmutatta melleit

  Az énekesnő korához képest egyáltalán nem szomorkodhat a fotókra, melyeken bizony a melltartót is ledobta - igaz, úgy néz ki, ezek magánfelhasználásra készültek.

  Madonna még tavaly, a Mert & Marcus páros előtt dobta le a textíliát, mikor Truth or Dare elnevezésű parfümjéhez készítettek fotósorozatot. Bár a képek nagy sikert arattak érettségükkel és azzal a fajta visszafogott erotikával, mellyel még maga Madonna sem lépett át a határt, úgy néz ki az énekesnő nem bírt teljesen magával a vakuk fényében.

  Az ikonról készült profi képekből néhány ugyanis csak most szivárgott ki az internetre, így pedig – bár ez valószínűleg messze nem érinti kínosan – a félmeztelen képeket is láthatja a világ, melyek eddig a lényeg takarva volt.

  Mindenesetre Maddie-nek nincs oka szégyenkeznie a képeket elnézve, melyeken melle és teste is letagadhat bőven néhány évtizedet. Ráadásul mivel a kép nem így került felhasználásra, csupán, erős takarással, a photoshop varázsa sem emelt semmit sehova.

  Mostanában mellesleg rengeteg mellről rántottuk le a leplet – Gaga ugyancsak Mert & Marcus előtt villantott, Rihanna pedig rajongóit jutalmazta meg mellbimbóival, de tavaly nyáron egyszer már Madonna is szóba került, aki közönsége előtt villantott egy egész másodpercen át!

  Íme a kép:

  Semmi photoshop, semmi melltartó

  Forrás: Madonnaredlight

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon