MENÜ
 • Madonna iróniából nevezte muszlimnak Obamát

  Madonna csak ironikus próbált lenni elmondása szerint, mikor lemuszlimozta Obamát. Hiszen érte még le is vetkőzne...

  Az énekesnő botrányt botrányra halmozó turnéja most éppen Amerikában dübörög, ahol Európához hasonlóan Maddie itt sem pihen, ha beszédtéma teremtéséről van szó. Hétfői koncertjén például fekete muszlimnak nevezte Barack Obamát.

  Madonna két dal előadása közben újabb beszédet iktatott be performanszába, mely most a nagy szabadságharcosokról szóltak, mint Abraham Lincoln vagy Martin Luther King.

  “Csodálatos és elragadó dolog, hogy a Fehér Házban egy afro-amerikai férfi ül és hogy van egy fekete muszlimunk. Ez azt jelenti, hogy van még remény ebben az országban. Obama a melegekért is harcol, így támogatni kell őt!”

  Bár rosszindulat nem volt a felszólalásban, a fekete muszlim kifejezés kiverte a biztosítékot. Olyannyira, hogy Madonna kénytelen volt egy közleményben megvédeni magát:

  “Ironikus voltam csak. Tudom, hogy Obama nem muszlim és azt is tudom, hányan hiszik ebben az országban annak. De mi lenne, ha az lenne? Az üzenetem lényege az volt, hogy egy jó ember mindenképpen jó ember, nem számít, hogy kinek imádkozik. Nem érdekel, milyen vallású Obama. És senkit sem kellene, hogy érdekeljen!”

  Madonna mellesleg nagy Obama-promóter. Koncertjein mostanában hátán viseli az elnök nevét és azt is megígérte, hogy amennyiben újra nyer, meztelenre fog vetkőzni a színpadon…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon