MENÜ
 • Madonna ezerrel reklámozza magát

  Először megérkezett a három előre beharangozott dalrészlet az MDNA című albumról. Tegnap pedig nagy meglepetés érkezett: a Girl Gone Wild bemutatója, mely igazából egy csipetnyi részlet a teljes videóból.

  Az első dal kedden érkezett, az I’m Addicted, melyből egy percnyi részletet hallhatunk. A legjobb része talán a vége, amikor az MDNA ismétlődik.

  “Something happens to me when I hear your voice, something happens to me. And I have no choice, I need to hear your name. Everything feels so strange. I’m willing to take this chance. I need to dance…. Fame’s like a drug. And I can’t get enough, and it fits like a glove, I’m addicted to your love…. M…D…N…A”

  A második szerdán került bemutatásra, a Love Spent címet kapta. Eléggé küldönbözik az előzőtől, igazi kilencvenes évekből itt maradt electro szerelmi ballada, mely akár Kylie Minogue Aphrodite albumján is helyet kaphatott volna.

  A harmadik hatvan másodperces részlet a Gang Bang című számból érkezett meg csütörtökön. Vicces dalnak tűnik, bár ez a rész nem igazán meggyőző:

  “Bang bang, shot you dead, shot my lover in the head”

  Amikor pedig már azt gondoltuk, ennyi volt a Madonna teaserekből a hétre, kellemes meglepetésként érkezett egy harmadik, még pedig a pop királynőjének legújabb kislemezéből készült videójából, a Girl Gone Wildból. Fekete-fehér, igazán szexi videóról van szó, de sajnos csak villanásokat kapunk a képekből. Villanásokat Madonnáról két férfival, a két férfiról Madonna az énekesnő nélkül, ahogy egymásba csavarodnak és csókolóznak. Lévén, hogy Madonnának nagy meleg rajongói bázisa van, valószínűleg ez nagy sikert fog aratni a körükben.

  A videó jövő hétre várható, az MDNA album pedig március 26-án. Abban pedig igazán reménykedhetünk, hogy sikerül annyira jól, mint a Confessions On a Dancefloor!

  Mit szóltok? Melyik tetszik? Melyik nem?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon