MENÜ
 • Madonna exe új feleségjelöltet talált

  A vak is láthatja, hogy az első együttléttel nem terveztek a nászéjszakáig várni.

  Guy Ritchiet a legtöbben talán úgy ismerték meg, mint az a férfi, aki nyolc éven át volt a pop koronázatlan királynőjének, Madonnának a férje, egészen pontosan 2000 és 2008 között. A párnak két gyermeke is lett az együtt töltött idő alatt, Rocco és David. A negyvennégy éves angol férfi emellett forgatókönyvíró és filmrendező is. Olyan filmek köthetőek a nevéhez, mint a A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, a Spíler, valamint a Sherlock Holmes és annak folytatásai. Most pedig ismét szerelmes, de nagyon.

  Szíve választottját Jacqui Ainsley-nek hívják és annyira odáig és vissza van tőle, hogy nemrég el is jegyezte. A kép igen beszédes, a vak is láthatja, hogy az első együttléttel nem fognak a nászéjszakáig várni.

  Olyannyira nem, hogy tavaly már született is egy közös gyerekük, de úgy látszik Guyból előtört konzervatív énje és nem szeretné ha a kisfiú, Rafael és majdani kistestvére vadházasságban nevelkedjen. Az azonban már biztos, hogy a pár nagyon szereti egymást, úgyhogy az eljegyzés nem csak muszájból történt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon