MENÜ
 • Madonna cicit villantott!

  Az Pop Királynője ötvenhárom évesen is ugyanúgy meg tudja még lepni közönségét, mint tette azt tíz, vagy húsz évvel ezelőtt. Ezúttal a túlnyomó többségében muszlimok által lakott Törökországban, azon belül is Isztambulban lépett fel.

  Az Pop Királynője ötvenhárom évesen is ugyanúgy meg tudja még lepni közönségét, mint tette azt tíz, vagy húsz évvel ezelőtt. Ezúttal a túlnyomó többségében muszlimok által lakott Törökországban, azon belül is Isztambulban lépett fel. A koncert egy pontján, hogy tovább hevítse a tömeget, kivillantotta jobb mellbimbóját.

  A cicimutogatás egy vetkőzés fináléját jelentette, és a videón úgy tűnik, hogy egy pillanatra Madonna is meglepődött, milyen merész lépést hajtott végre. Az MDNA album világ körüli turnéjának ezen az állomásán lehet az átlagnál több emberben keltett megütközést a minisztriptíz, hiszen a mohamedánok híresen konzervatívak. Még akkor is, ha mellékesen imádják Madonnát.

  Kérdés, vajon lesz-e bármilyen hosszabb távú következménye tettének. Mint az ismeretes, sok országban nem szívlelik az olyan sztárokat, akik hajlamosak a megbotránkoztatásra, emiatt már Lady Gaga is pórul járt mostanában nem is egyszer! De amíg ezen elmélkedünk, addig is nézzük meg egy – kissé amatőr – felvételt az ominózus esetről!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon