MENÜ
 • Madonna belépett a dollármilliárdosok közé

  Mélyen bekukkantunk az énekesnő pénztárcájába!

  Madonna tavaly az év egyik legeredményesebb előadója lett MDNA című albumával és turnéjával, utóbbival rekordot is döntött. Az énekesnő összesen 305 millió dollárt (kb.72 milliárd Ft) söpört be 2012-ben, ehhez pedig még hozzájárultak a turnéján árusított emléktárgyakból összehozott 75 millió dollár (kb 18 milliárd Ft) és a hamarosan boltokba kerülő DVD jogai, melyek már most 10 millióra, vagyis körülbelül 2 milliárd forintra rúgnak.

  Ezek az óriási összegek természetesen nem teljesen egészében ütik a pop királynőjének markát, de olyannyira nem lefitymálható a részesedése, hogy az elég volt ahhoz, hogy harminc éves karrierje pénzügyi csúcshoz érjen: Madonna dollárosmilliárdos lett. Vagyona így körülbelül 240 milliárd forint.

  Madonna a tavalyi év elején feltehetően 700 millió dollárt (kb. 166 milliárd Ft) birtokosa volt, de az utóbbi évek rengeteg befektetése 2012-ben elkezdett beérni.

  Az előadóművész az egyik befektetője a Vita Cocónak és alapítója a már egész világon jelen lévő Hard Candy konditerem-hálózatnak. 2012-es első parfümje, az 1991-es saját magáról forgatott dokumentumfilmjéről elnevezett Truth or Dare 60 milliót (kb. 14 milliárd Ft)  hozott a konyhára, szerződése a Smirnoff vodkával pedig plusz tízmilliót, átszámítva kétmilliárd forintot eredményezett.

  Első saját márkája, a Material Girl, továbbá saját cipői és az idén a Macy’s boltjaiba kerülő fehérnemű-kollekciója idén biztosan pedig ugyancsak  tízmillió dollárt még biztos fog termelni.

  Kevés sztár mondhatja el magáról, hogy dollármilliárdos, hiszen a “klubban” leginkább üzletemberek ülnek, igaz köztudott, hogy Madonna szeret mindenről saját maga tárgyalni és rendelkezni, tárgyalópartnerei elmondása szerint kemény félként viselkedik ha pénzről van szó.

  Az énekesnő vagyonának nagy részét tartja ingatlanokban és műtárgyakban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon