MENÜ
 • Madonna a csúcson!

  Ha Madonna akar valamit, akkor azt megkapja. Az énekesnő legújabb számában, a Give Me All Your Luvin'-ban a szerelemért/szeretetért könyörög, és úgy néz ki, kérése meghallgattatott. Legalábbis ha a listákat nézzük.

  Az énekesnő kevesebb mint két napja adta ki első albumát az MDNA című új lemezéről, ma Give Me All Your Luvint, melyben M.I.A. és Nicki Minaj is feltűnik. A dal hivatalos letöltését viszont trükkösen oldotta meg a menedzsment-team: az egész, március 26-án megjelenő albumot előre meg kellett vásárolni, hogy a rajongók megkaphassák a dalt, mely külön csak a napokban lesz megvásárolható.


  Ez a megoldás viszont nem ijesztett meg senkit. Madonnának 12 óra elég volt arra, hogy 27 országban átvegye a vezetést az iTunes-listákon. Bravó!

  Madonna a következő országokban ért el máris első helyet március végén megjelenő albumával: Argentína, Ausztria, Belgium, Bolívia, Bulgária, Kanada, Chilei Köztársaság, Kolumbia, Costa Rica, Ciprus, Csehország, Dánia, Dominikai Köztársaság, El Salvador, Ecuador, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Guetamala, Honduras, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Nicaragua, Norvégia, Panama, Paraguay, Peru, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság, USA, Venezuela

  Az énekesnő ma fogja elkápráztatni a Super Bowl közönségét. Menedzserén keresztül egy rövid üzenetet is hagyott Twitterén:

  “A szeretetek szárnyakat ad nekem, melyekkel végig fogok repülni a Super Bowlon”

  Kíváncsian várjuk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon