MENÜ
 • Mádai Vivient megviselték a kritikák

  Máté Krisztina szerint fiatal kollégája nem volt felkészülve a képernyős szereplés árnyoldalaira.

  Máté Kriszta és Mádai Vivien együtt dolgozik az RTL II Forró nyomon című műsorában.Az egykori híradós arról mesélt, hogyan állja meg Vivien a helyét szerkesztő-riporterként.

  Büszke vagyok rá, mert egy nehéz témával debütált a műsorban – árulta el Máté Krisztina, aki egyébként a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán tanította Vivient. – A műsor főszerkesztője, Hadas Kriszta is elégedett a munkájával, de én persze kissé elfogult vagyok vele.”

  Hozzátette, hogy nem tudja, fiatal kollégája miért hagyta abba a Reflektort, de szerinte Vivien súlyos kritikákat kapott, amire nem volt felkészülve lelkileg.

  “Jobb lett volna, ha riporterként vág bele a tévézésbe, és utána kerül képernyőre – mondta. – A tévében szereplő nőktől elvárják, hogy karcsúak, tökéletes Barbie babák legyenek, de furcsa lenne, ha csak azért, mert valaki felszed pár kilót, lecserélnék. A nézők jobban tudnak azonosulni egy olyan műsorvezetővel, aki hasonlít rájuk, akivel azonosak a problémáik. Persze attól függetlenül, hogy hány kiló, legyen egy nő ápolt, formás. Én is piszkáltam Vivit, hogy figyeljen a kilóira, de nem a műsorvezetés miatt, hanem mert huszonévesen még könnyebb leadni a ­feles­leget.”

  Mádai Vivien korábban ennyit nyilatkozott a témáról: “Az utóbbi időben a sajtó csak azzal foglalkozott, hogy meghíztam, de én soha nem a külsőmmel akartam előtérbe kerülni, hanem a munkámmal. Bebizonyítom, hogy riporterként, szerkesztőként is megállom a helyem.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon