MENÜ
 • Mádai Vivien tudatosan hízott

  Az RTL Klub műsorvezetője sosem érezte magát ilyen jól a bőrében.

  A Reflektor műsorvezetője elárulta, hogy csak akkor fogy, ha szerelemes. Most azonban már egy ideje szingli, és a kilók is felszaladtak rá. Több újságcikk is született arról, hogy egyszer túl vékony, máskor pedig felszed pár fölös kilót.  Vélemények ide vagy oda, saját bevallása szerint remekül érzi magát.

  “Tudatosan híztam meg. Annak idején szerintem nagyon vékony voltam, minden csontom kilátszott, és nem tetszettem magamnak. Szeretek enni, imádok főzni, és utálom számolgatni, hogy miben mennyi kalória van, inkább elmegyek evés után futni. Csak akkor nem eszem, ha szerelmes vagyok” – mesélte Vivi.

  A műsorvezető a nyár elején vált el a férjétől, de utána hamar magára talált. Sőt kifejezetten kiegyensúlyozottnak és vidámnak látja magát, és a többiek is őt.

  “Amióta elköltöztem a volt páromtól, teljesen felszabadultam. Eszem, iszom, jól érzem magam a bőrömben, és ezt mások is észreveszik. Megjegyzik, hogy van rajtam mit fogni, öröm rám nézni, és ez nagyon jólesik.”

  Azt a pletykát sem hagyta szó nélkül, miszerint Ördög Nóra terhessége miatt ő veheti át az X-Faktor ügyeletes háziasszonyának szerepét.

  “Ezt hol írták meg? – mosolygott a lány. – Nagyszerű lenne, ha dolgozhatnék a zenei tehetségkutatóban, de még nem kopogtattak be az öltözőmbe.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon